Choď na obsah Choď na menu
 


Dámske modré účesy - modrý melír

6. 2. 2013

Modré účesy

Modrá farba vlasov vyjadruje jednoduchosť, nadnesenosť, vášeň a niekedy aj chladnosť a odmeranosť. Zaléží aký odtieň modrej farby si dáte do vlasov. V dnešnej dobe máte na výber s veľkého množstva odtieňov modrej farby a ak si nenájdete ten správny, vždy tu je možnosť namixovať si farby podľa vlastného vkusu.

Dámy, ženy, či dievčatá, ktoré sa rozhodnú pre modrú farbu vo vlasoch, by si mali najprv uvedomiť, že ak si prefarbia všetky vlasy na modro, výsledný efekt bude veľká zmena (pozrite si obrázky pod článkom a uvidíte čo myslím). Preto sa radšej odporúča modrý melír. No ak sa predsalen pokúsite prefarbiť si všetky vlasu na modro, buďte si istá, že budete pútať pohľady a vo vašom blízkom okolí budete jednoznačne jedinečná.

Modrý melír

Použitie modrého melíru, ak plánujete dodať vašim vlasov modrú farbu, je dobrou alternatívou ak sa bojíte výsledného efektu. Takýto účes si pri troche šikovnosti viete vytvoriť aj doma v kúpeľni alebo kdekoľvek inde, kde ste zvyknutá. Dopredu si však premyslite, ako si budete melírovať vlasy. Tak už dosť bolo čítania, pozrite si fotky a inšpirujte sa :)

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Všetky obrázky vo väčšom rozlíšení nájdete vo fotoalbume dámske účesy - modré.