Choď na obsah Choď na menu
 


Dámske účesy 2018

26. 2. 2014

Tento rok sa ppäť sa potvrdilo, čo už asi všetci vedia, že takmer všetko bolo objavené a tak je možné, že vačšinu z doleuvedených účesov už ste niekde videli. Proste v dnešnej dobe prísť s niečím novým a neokukaným nie je žiadna sranda a o to viac sa cení, keď sa niečo podobné podarí.

Poďme si ale niečo povedať o konkrétnych účesoch. Prevládať budú jednoznačne dlhé vlasy. Veľmi obľúbené sú vrkoče zapletané do rôznych tvarov a dľžok. Taktiež je stále obľúbený účes, ktorý svojho času preslávila hlavne bývala ukrajinská premiérka, Yulia Tymoshenko.

Netreba zabúdať ani na rôzne doplnky, sponky a podobne. Či už ide o kúsky pôsobiace vyslovene luxusne, kvetové vzory v štýle hippies, až po vintage šatky. Výber je naozaj veľky a verím, že každá dáma si nájde to pravé, čo jej a hlavne jej vlasom bude sedieť najviac. Nasledujúce fotografie vás určite inšpirujú.

 

dámske účesy 2018 pre dlhé vlasy

1.jpg

účesy pre dievčatá

Aktuálne dámske účesy, pre rok 2018, nájdete na iných weboch, napr. tu - http://loshairos.com/damske-ucesy-pre-rok-2018-strihy-trendy-tipy/.