Choď na obsah Choď na menu
 


Dámske účesy pre čiernovlásky s dlhými vlasmi

4. 2. 2013

Dámy, ktoré rady nosia tmavé odtiene vlasov, určite už niekedy skúšali čiernu farbu. Pokiaľ máte čierne vlasy s dĺžkou priblizne po plecia, potom isto uvítate inšpirácie na účesy pre dámske vlasy čierne, dlhé.

Účesy s rovnými vlasmi

krasne-rovne-cierne-vlasy.jpg

 

 

Husté rovné vlasy vyzerajú skvelo v každom prípade. Vekom sa hustota z vlasov stráca, preto je dôležité dodržiavať správne stravovacie návyky a zásobovať telo a vlasy dostatkom vitamínov a minerálov. V najhoršom prípade môžete využiť vymoženosti modernej doby a zakúpiť si klipy na vlasy a tak im dodať objem.

Vrkoče

Zapletané čierne vlasy majú šmrnc a sú trendy. Každá žena si vie zapliesť vrkoč, tak prečo to občas neskúsiť. Pozrite sa na fotografie nižšie a objavte možnosti zapletaných vrkočov. Skúste niektoré aj na vlastnej hlave a vytvorte si krásny účes.

 

cierne-vrkoce-v-cope.jpg

 

 

cierny-zapletany-cop.jpg

3.jpg

 

Drdoly, copy

Drdoly a ležérne účesy sú tiež obľúbené u veľkého množstva žien, pretože nevyžadujú príliž veľkú námahu na vytvorenie. Povedzme si pravdu, že ani neponúkajú priestor na kreativitu, no na počudovanie veľmi pozitívne vplývajú na mužov a ich pohľady. Vyskúšajte a uvidíte :) Zatiaľ sa inšpirujte v našej galérii dámske účesy čierne.

 

cierny-cop.jpg

8.jpg