Choď na obsah Choď na menu
 


Krátke účesy pre brunetky

12. 2. 2013

Neviem prečo toľko mužov uprednostňuje blondíny, no brunetky sú viac sexy. V sérii článkov o brunetkách sa budeme venovať účesom podľa dĺžky vlasov - začneme krátkymi účesmi pre brunetky.

Účesy pre brunetky

Hnedá farba vlasov vystihuje brunetky. Existuje však nespočetné množstvo odtieňov tejto farby, od svetlo hnedej až po úplne tmavohnedú, nehovoriac o melíroch a o tom, že pravé hnedé vlasy majú málokedy len jeden odtieň farby.

Krátke účesy vystihujú ženy, ktoré sú sebestačné, majú zmysel pre zodpovednosť a riadia sami seba. Mnoho mužov to odrádza, pretože sa potrebujú cítiť, že ženu ochraňujú. No povedzme si pravdu, skutočne muži ženy chránia? A skutočne muži robia to čo chcú, alebo ich ženy vedia popoťahovať za správne nitky tak, aby spravili to, čo chcú ony? No nezachádzajme priďaleko, povedzme si o krátkych účesoch pre brunetky viac.

Krátke účesy pre brunetky

Krátkym účesom máme na mysli aspoň 5 cm dlhé vlasy. Postupne zostihaný účes je tiež veľmi zaujímavý a dodáva sebavedomie žanám. Ofina sčesaná na bok vyzdvihne oči, pokiaľ ich príliž nezakrýva. Lepšie je raz vidieť ako 100x počuť alebo čítať, inšpirujte sa preto medzi obrázkami nižšie. Veríme, že si nájdete ten pravý účes pre Vás.

04504.jpg54054.jpgbw.jpgkratky-uces-brunetka.jpgmandy-moore-brunette.jpg277953_f520.jpg